Bent u op zoek naar een andere hanger voor aan uw ketting? Bij Wereldsieraden vindt u een zeer gevarieerde collectie hangers. Met name Buddha to Buddha hangers en Boccia hangers lichten we vandaag graag voor u uit. Twee merken die totaal tegenovergesteld zijn aan elkaar, maar beide de moeite waard zijn om te bekijken.

Nieuwe Buddha to Buddha hangers vanaf deze zomer!

Buddha to Buddha heeft voor deze zomer een geheel nieuwe collectie hangers gelanceerd welke zowel door dames als heren te dragen zijn. De collectie is zeer uiteenlopend, met neutrale hangers als een lotus, maar ook meer opvallende hangers als een buddha of ying-yangteken. De Buddha to Buddha hangers zijn net als de andere Buddha to Buddha sieraden gemaakt van een hoge kwaliteit zilver.

Moderne Boccia hanger van anti-allergisch titanium

Boccia hangers zijn qua look totaal tegenovergesteld van de Buddha to Buddha hangers. Deze zijn vrijwel allemaal gemaakt van het anti-allergische materiaal titanium waar niemand een allergische reactie van kan krijgen. Daarbij hebben de hangers een zeer moderne look, waarbij af en toe twee verschillende kleuren titanium gebruikt worden. Dit zijn de zogenaamde bicolor hangers.

Buddha to Buddha hanger met korting kopen

Bent u net als wij gek op korting? U ontvangt direct een kortingscode voor 5% korting wanneer u zich onderaan de pagina aanmeldt voor onze nieuwsbrief! U blijft elke maand op de hoogte van nieuwe collecties en acties. En wist u dat uw bestelling gratis verzonden wordt bij bestelling vanaf €50? Happy shopping!