Het merk Skagen kunnen we het beste omschrijven als een horloge- en sieradenmerk dat Deens design voert. De Skagen kettingen, armbanden en ringen zijn gestroomlijnd, iets wat typisch Scandinavisch is. Skagen is dan ook vernoemd naar het Deense vissersplaatsje Skagen, dé plek waar de Noordzee en de Baltische Zee elkaar ontmoeten. Wij van Wereldsieraden zijn van origine gewoon Nederlands, maar zijn fan van Skagen. En we leggen u graag uit waarom.

Details van Skagen kettingen

Voor elke Skagen ketting is wel iets te zeggen. Waar de ene Skagen ketting namelijk een strakke look heeft, hebben andere Skagen kettingen juist iets meer glam en finesse. Denk hierbij aan het gebruik van een steen of van parels. Daarbij doet Skagen ook niet aan rechttoe rechtaan vormen. In elke steen of hanger zit wel een iets andere vorm, waardoor het geheel een heel eigen design krijgt.

Set samenstellen met Skagen armbanden en Skagen ringen

Ook de Skagen armbanden en Skagen ringen zijn de moeite waard om te bekijken. Het leuke is dat de Skagen ringen en armbanden perfect bij de Skagen kettingen passen, waardoor u een bijpassende set kunt samenstellen. Desalniettemin zijn de verschillende Skagen kettingen ook met de andere ringen en armbanden te dragen, want de stijl van Skagen is zeer eenduidig.

Skagen armbanden online bestellen

Wereldsieraden is naast online ook offline te bezoeken. U vindt onze fysieke winkel aan de Oudestraat 63 in Kampen. Wanneer u een specifiek sieraad in onze winkel wilt bekijken kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via 038 - 33 33 632 of per e-mail via klantenservice@wereldsieraden.nl.