We zijn alweer even bezig in januari. De winter moet nog komen en ondertussen schijnt het Nederlandse zonnetje nog rustig tussen huizen door om uw huis van binnen en buiten te verlichten. Heeft u ook zoveel zin in een koude winter met een nieuw te-gek-hé-hé-wat-een-meesterlijk sieraad? Wij vertellen u graag meer over de mooiste Fossil armband. Gaat u voor een romantische, klassieke of stoere look? U geeft uw outfit in een handomdraai een schitterende touch met een Fossil armband!

Draag een Fossil armband voor een stralende look

De Fossil armband met zirkonia diamantjes is een van onze favorieten. Het model JF00103040 is in PVD verguld en zilverkleurig. Deze Fossil armband valt onder de categorie slavenarmbanden, waar elke vrouw er op zijn minst één van in haar sieradendoos moet hebben liggen. Deze stralende Fossil armband fleurt elke outfit op. Bent u al enthousiast geworden?

De Fossil ring met een vleugje roségoud

Tussen de Fossil sieraden vindt u drie stralende ringen. Elke Fossil ring heeft een andere look & feel, maar ondanks de verscheidenheid hebben ze allemaal een vleugje Fossil meegekregen. We love it! Vooral het model JF01378998 is een aanrader. Dit is een brede ring met zilver, roségoud en witte zirkonia diamantjes. Ontdek het zelf in onze webshop!

Koop de Fossil sieraden en ontdek onze voordelen

Shop nu een Fossil armband of een Fossil ring en profiteer van onze gratis verzending (vanaf €50,-). Meld u daarnaast ook aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 5% korting op uw bestelling. Dat is nog eens voordelig shoppen ;) Happy shopping!