Duizendpoot Fossil bewijst zich met zijn collectie horloges en sieraden op het gebied van stijl en klasse. Zowel dames als heren kunnen terecht bij de schitterende klokjes en sieraden. In de aankomende nieuwe collectie Fossil horloges staan warme herfst- en winterkleuren centraal. Donkerblauw en paars-rood zien we terug in de prachtige Fossil horloges voor dames. Ook voor heren voegen we binnenkort een aantal pareltjes toe. Lees verder voor meer details!

Details van de Fossil horloges van het najaar

Officieel staan de nieuwe Fossil horloges nog niet online. Toch kunnen we u al wel vertellen dat we erg verrast en enthousiast zijn. Typische najaarskleuren als donkerbruin, rood/paars en donkerblauw leer staan centraal in de collectie. De Fossil dameshorloges zijn perfect te combineren met een Fossil ketting of Fossil ring. En shopt u er meteen een paar Fossil oorbellen bij? Deze vindt u trouwens ook in onze webshop, in het menu via Fossil sieraden.

Fossil horloge in het welbekende Fossil blikje

Menig verzamelaar is jaloers op uw nieuwe aankoop in de vorm van een Fossil horloge. Niet omdat ze elk Fossil horloge willen hebben, maar omdat ze fervent spaarder zijn van Fossil blikjes! Elk Fossil sieraad of horloge krijgt u namelijk met een Fossil blikje, dat versierd is met de mooiste illustraties of figuren. Een Fossil tin box is kort gezegd een echt collector’s item!

Wereldsieraden: betrouwbaar en ervaren

Wist u dat Wereldsieraden als sinds 1904 horloges verkoopt? Uiteraard niet online, maar offline in onze juwelierswinkel aan de Oudestraat 63. Dit maakt Wereldsieraden een betrouwbare partij om Fossil horloges en sieraden bij te bestellen. Tip: een Wereldsieraden kortingscode ontvangt u door u onderaan deze pagina aan te melden voor onze nieuwsbrief!