Gave authentieke sieraden vindt u bij Fossil. Dit merk weet vintage te combineren met chique en dat is de perfecte combinatie om uw outfit een unieke touch te geven. Alle Fossil sieraden zijn gemaakt om te dragen bij een van de fraaie Fossil horloges. Heeft u al een lange tijd geen armband meer gedragen? Dan is het tijd voor een Fossil armband!

Unieke Fossil armband

Het is oké als u stiekem al heel lang niet meer heeft gedacht aan het dragen van een armband. Het vinden van een mooie passende armband is ook niet altijd eenvoudig. De armbanden van Fossil worden ontworpen met het idee dat elke Fossil armband net even anders moet zijn dan normaal. U vindt specifieke details op plekken waar u ze niet had verwacht, maar u zou het nooit anders willen zien. Dit is ook precies de reden waarom u deze armband wel gaat dragen en vooral niet gaat vergeten!

Fossil armband van kwaliteit

Fossil brengt het begrip ‘sieraad’ naar een hoger niveau. De armbanden zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit leer en prachtig staal. De sieraden zijn trendy door het gebruik van gevlochten leer en de kleuren roségoud en goud.

Koop uw Fossil armband online of in de winkel

Bestelt u uw Fossil sieraad liever niet online? Dat is geen probleem! Wij hebben een eigen atelier en winkel in Kampen. Kom gerust langs, onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over uw Fossil sieraad, de winkel of de webshop? Mail dan naar klantenservice@wereldsieraden.nl of bel naar 038- 33 33 632. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 uur tot 20.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 09.30 uur tot 17.00 uur.