Als u aan ons vraagt om een Fossil armband te omschrijven in een paar woorden, is ons antwoord ‘een vintage armband met een authentieke stijl’. Do we need to say more? Deze gave Fossil armbanden stralen om uw pols en geven uw outfit de uitstraling die u altijd al gewild heeft: stijlvol met een vintage twist.

Werken in stijl met Fossil sieraden

De Fossil sieraden zijn gemaakt voor dames en heren. Herfst of winter, soms moet er gewoon gewerkt worden. Maar dan wel in stijl! Deze sieraden pas bij uw outfit en zijn onmisbaar in uw sieradendoos. Bij Wereldsieraden zijn wij helemaal dol op de roségouden Fossil armband met zirkonia steentjes (JF02026791). De Fossil armband is gevlochten op stoere manier. De roségouden kleur geeft deze armband de echte glamour feeling.

Fossil armbanden van goede kwaliteit

De Fossil armbanden en andere sieraden zijn gemaakt van staal dat gepolijst is. Ook bevatten sommige sieraden details met hoogwaarig kwaliteit leer. Een goede kwaliteit is belangrijk bij Fossil en wij zijn het daar helemaal mee eens! Ontdek de gehele Fossil sieradencollectie op onze website.

Wereldsieraden is officiële dealer van Fossil sieraden

Wij zijn officiële dealer van Fossil sieraden en daarom hebben wij bijna alles op voorraad. Hoera! Nu heeft u uw favoriete Fossil sieraad nog sneller in huis. Bestel uw Fossil sieraden op werkdagen voor 20.30 uur en wij verzenden uw bestelling vandaag nog. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice: klantenservice@wereldsieraden.nl of u belt naar: (038) 333 36 32