Als er één merk is waar wij persoonlijk nog wel een slavenarmband van willen hebben, dan is dat Fjory! Dit merk heeft een aantal bijzondere kenmerken waardoor de sieraden zeer gewild zijn. Een Fjory slavenarmband is namelijk gemaakt van 14 karaats goud en wanneer u een Fjory slavenarmband aanschaft, betekent dit dat u investeert in een schitterend materiaal. Benieuwd naar de andere voordelen? Lees verder!

Het geheim van een Fjory slavenarmband

Fjory sieraden zijn gemaakt van goud, maar niet van goud alleen! De binnenkant van een Fjory slavenarmband is gemaakt van zilver. Hierdoor ontstaat een massief sieraad dat zeer sterk is. Dit is zelfs te vergelijken met een sieraad dat vervaardigd is uit enkel massief goud. Doordat de Fjory slavenarmband zo sterk is, kunt u jarenlang genieten van dit prachtige accessoire.

Fjory slavenarmbanden zijn tijdloos

De laatste van onze redenen waarom we een Fjory slavenarmband zouden aanschaffen? Het tijdloze design van de prachtige Fjory slavenarmbanden! En met het feit dat een slavenarmband zeer duurzaam is, kunt u de slavenarmband een leven lang dragen tijdens avondjes uit of chique diners. Draag het sieraad met een Fjory ring of een Fjory ketting. Fjory ringen en Fjory armbanden vindt u ook in onze webshop.

Fjory slavenarmbanden kopen bij Wereldsieraden

Bij Wereldsieraden shopt u een Fjory slavenarmband met gratis verzending. Dit is namelijk gratis bij bestellingen van €50 of meer. We kunnen ons voorstellen dat u Fjory sieraden liever eerst van dichtbij bekijkt voor u deze koopt. Bezoek daarom ook onze winkel, Juwelier Reuyl, aan de Oudestraat 63 in Kampen.