Iedereen is uniek en daar draagt sieradenmerk Yo Design perfect aan bij. Yo Design sieraden zijn niet bedoeld voor de vrouw die kleding van H&M en Zara draagt, maar voor degene die vintage met nieuw combineert, waarbij een heel eigen stijl centraal staat. Het leven is namelijk te kort om u als ieder ander te kleden! Lees verder voor alle details.

Vormen in de Yo Design sieraden

Het spel van lijnen en vormen is de basis van elk sieraad van Yo Design. Houdt u van ronde vormen of gaat uw voorkeur uit naar hoekig en onvoorspelbaar? Yo Design wist al wat u wilde voordat u het zelf bedacht had! Bolletjes, rechthoeken of vormen waar nog geen namen voor zijn laat Yo Design terugkomen in zijn prachtige collecties. Combineer een Yo Design ring met een Yo Design ketting of draag de items op zichzelf. Wat is uw favoriete Yo Design sieraad?

Yo Design sieraden: de combinatie van materialen en kleur

In de Yo Design colliers en ringen wordt gebruik gemaakt van verschillende combinaties van kleuren. Er is onder andere een lijn waarbij rosé wordt gecombineerd met zilver en zirkonia’s. Ook is er een lijn in de kleur zilver, waarbij de aandacht met name is gevestigd op de bijzondere vormen van het merk. Elke collectie bevat zijn eigen Yo Design oorbellen, armbanden en kettingen. Draag bijvoorbeeld een Yo Design ring met bijpassende armband!

Kortingscode Wereldsieraden voor Yo Design sieraden!

Heeft u besloten om een Yo Design sieraad te bestellen en bent u gek op korting? Meldt u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief! U ontvangt vervolgens een e-mail met een kortingscode voor 5% korting op uw volgende aankoop. Deze kunt u gebruiken voor elk mogelijk sieraad in onze webshop, dus ook voor de schitterende Yo Design sieraden! Zien ze u morgen lopen met een nieuwe Yo Design ring? Wij zijn benieuwd!