Diamonfire is een mooi sieradenmerk voor alle dames die gek zijn op alles wat schittert. Een Diamonfire ring heeft zirkonia steentjes die niet te onderscheiden zijn van echte diamanten. Deze sieraden zijn elegant en passen bij elke outfit. Straal met uw Diamonfire ring of oorbellen op elk feestje.

Diamonfire oorbellen met parels

De oorbellen van Diamonfire zijn prachtig en laten u stralen. Vooral de Diamonfire oorbellen in druppelvorm zijn bijzonder (808.0162.00). Deze oorbellen hebben zirkonia steenstjes aan de zijkant van de oorbel en een prachtig pareltje in het midden. De druppelvorm zorgt ervoor dat de parel heel mooi naar voren komt. De Diamonfire oorbellen zijn vastgemaakt aan een klein knopje die door u door uw oor steekt.

Een Diamonfire ring van zilver of goud

De 814.0079 _55_0 is een prachtige Diamonfire ring met zirkonia steentjes. Het lijkt alsof deze Diamonfire ring opgebouwd is uit drie ringen die aan elkaar vastgemaakt zijn. De twee buitenste ringen zijn gevuld met sprankelende zirkonia steentjes. Deze Diamonfire ring is trendy, omdat hij zo breed is. Deze ring is geschikt voor een super chique feestje of een gezellige buurtbarbeque. Kijk voor meer Diamonfire ringen in onze webshop!

Koop uw Diamonfire ring op Wereldsieraden

Op Wereldsieraden hebben wij de mooiste Diamonfire Sieraden voor u. Wij zijn officiële merkdealer van Diamonfire sieraden wat betekent dat u bij ons altijd een mooie en nieuwe collectie vindt. Bestel uw Diamonfire sieraden op werkdagen voor 20.30 uur en dan verzenden wij uw pakketje diezelfde dag nog. Bij een bestelling boven de €50,- betaalt u geen verzendkosten.