De Skagen sieraden zijn een energieke verschijning met een scherp design. Wij zijn helemaal betoverd. Skagen weet elke collectie weer net even anders te maken, maar tegelijkertijd geven deze sieraden een echt Skagen gevoel. Deze sieraden zijn vrouwelijk en chique en er is voor elke vrouw wel een Skagen sieraad te vinden. U gaat naar het werk in stijl!

Sprookjesachtige Skagen sieraden

Dat de Skagen sieraden geïnspireerd zijn op de oceaan is wel duidelijk. De collectie Skagen sieraden heeft blauw, grijs en witachtige tinten. Het is een sprookjesachtige koele blauwe kleur en dat staat echt fantastisch in combinatie met zilver. De vorm van een waterdruppel komt terug in de hele collectie. Deze stralende sieraden zijn helemaal op elkaar afgestemd. Glim en glans zijn dan ook de sieradentoverwoorden van dit seizoen.

Skagen is eindeloos te combineren

De Skagen sieraden kunt u eindeloos variëren met elke outfit. Deze sieradencollectie bestaat uit Skagen oorbellen, Skagen ringen, Skagen kettingen en Skagen armbanden. Leuk om te weten: het merk brengt met zijn sieraden een ode aan het Deense stadje Skagen. Dat het merk uit Scandinavië komt is alleen al te zien aan het stijlvolle minimalistische design. Check onze webshop voor de hele collectie. Bent u al enthousiast?

Koop nu een Skagen sieraad

Shop nu de betoverende Skagen sieraden en geef uw outfit een Deense touch, prachtig! Wereldsieraden heeft een officieel webshop keurmerk en wij verzenden uw pakketje gratis vanaf €50,-. Héhé, dat is nog eens voordelig shoppen! Heel veel shopplezier.