Ben jij op zoek naar een leuke damestas, maar weet je niet voor welk label je moet kiezen? Wij hebben een aantal hippe merken voor je op een rij gezet en hopen dat we hiermee de keus voor een nieuwe leuke damestas voor je kunnen vereenvoudigen.

Cowboysbag

Er is de afgelopen tijd nogal wat te doen geweest rondom Cowboysbag tassen. Eind vorig jaar kondigde het merk aan over te stappen op het nieuwe merk “Amsterdam Cowboys.” Vervolgens werd het bedrijf overgenomen en als we de geruchten mogen geloven komt er volgend jaar een nieuwe lijn Cowboysbag op de markt. Ondanks de grote veranderingen blijven de Cowboysbag tassen de absolute nummer één als het gaat om damestassen. De tassen zijn stoer, leuk en van uitstekende kwaliteit. Vaak heb je de mogelijkheid dat je de tas als hand- en schoudertas kan dragen. Het merk biedt tassen aan in verschillende kleuren en designs.

Suri Frey

De tassen van Suri Frey zijn nog relatief onbekend in Nederland maar winnen in Duitsland al wel flink aan populariteit. Deze tassen zijn zeer uniek en van uitstekende kwaliteit. Als je graag wil opvallen met een niet-standaard tas dan ben je bij Suri Frey zeker op het juiste adres. De tassen zijn apart, maar dat maakt het juist leuk en uitzonderlijk. Het merk biedt tassen aan in diverse soorten en maten.

My Paperbag

Een ander merk dat op dit moment erg populair is zijn de tassen van My Paperbag. Naast het feit dat de tassen er op het gebied van design erg mooi uitzien, zit er ook een milieubewust aspect aan deze leuke tassen. De tassen zijn namelijk gemaakt van duurzaam en ecologisch gelooid leer. Daarnaast creëert de tas ook nog eens fairtrade werkgelegenheid. Deze aspecten zorgen ervoor dat je bij aankoop van deze tas als bijkomend voordeel de wereld ook nog eens een stukje verder helpt. De tassen van My Paperbag zijn uniek doordat ze allemaal met de hand gemaakt worden en daarbij zijn ze geïnspireerd door de papieren tas. Het merk heeft prachtige designs beschikbaar in verschillende kleuren.

Claudio Ferrici

De tassen van Claudio Ferrici zijn uitermate geschikt voor vrouwen die stijlvol en zelfverzekerd voor de dag willen komen. De modellen zijn gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer waardoor de kwaliteit zeker hoog aangeschreven staat. De tassen zijn gemaakt voor vrouwen die op reis gaan, naar het kantoor, naar vrienden, et cetera. Kortom: een vrouw die altijd bezig is. Het merk richt zich vooral op klassieke en stoere exemplaren tassen, verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Heb je na het lezen van deze blog zin gekregen in het kopen van een leuke damestas? Neem dan eens een kijkje binnen het ruime assortiment damestassen van tassenspecialis Favoritebags.nl. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies en helpen je graag verder bij het kiezen van een tas die bij jou past.