Er zijn vele redenen waarom u Boccia sieraden zou kopen, maar voor het gemak geven we u er vandaag drie. Ten eerste hebben Boccia sieraden een neutrale look, omdat vooral gewerkt wordt met de kleur zilver. Hierdoor zijn de sieraden altijd te combineren, welke outfit u ook draagt. Toch zijn de sieraden vooral niet saai te noemen, want er wordt gespeeld met vormen en steentjes in de Boccia sieraden. Benieuwd naar de andere 2 redenen? Lees snel verder!

2. Boccia sieraden zijn gemaakt van titanium!

Wist u dat Boccia sieraden vervaardigd zijn uit het materiaal titanium? Wanneer u bijvoorbeeld snel last heeft van huidirritatie, zijn Boccia ringen of Boccia oorbellen ideaal. Het materiaal titanium is namelijk anti-allergisch, waardoor uw huid niet zal reageren op de Boccia sieraden. Ideaal toch?

3. Boccia sieraden zijn sterk als staal

Wist u dat het materiaal titanium naast anti-allergisch, ook zo sterk als staal is? Dit is erg handig als u een Boccia ketting bijvoorbeeld graag tijdens uw dagelijkse werkzaamheden draagt. U hoeft dus niet bang te zijn dat een Boccia ketting of armband snel stuk gaat.

Bestel Boccia sieraden online bij Wereldsieraden

Do we need to say more? Al deze redenen maken dat de Boccia sieraden zowel voor overdag als ‘s avonds zeer goed te dragen zijn. En wist u dat u 5% korting krijgt op uw volgende aankoop wanneer u zich onderaan de pagina aanmeldt voor de nieuwsbrief? Ideaal als u houdt van korting. Happy shopping!