Yes, het is weer tijd voor een nieuwe collectie Cluse horloges! De spring/summer collectie is net binnengekomen en wij moeten ons nu al inhouden om onze bankrekening te plunderen. De nieuwe collectie Cluse horloges is fantastisch, met opvallende modelletjes die perfect zijn voor de lente. Voor blote enkels is het weer deze week nog iets te wisselvallig, maar een nieuw Cluse horloge kan altijd. Lees snel verder voor alle details.

Cluse horloges met zilveren wijzerplaat

Niet te missen in deze collectie is de zilveren wijzerplaat die in bijna alle exemplaren terugkomt. Dit maakt dat de nieuwe Cluse horloges weer een heel eigen touch hebben ten opzichte van de vorige collecties. Daarbij wordt de wijzerplaat gecombineerd met een zilverkleurige horlogeband, terwijl de horlogekasten een gouden of roségouden kleur hebben. Horloges Cluse blijven ons verrassen!

In de stijl van de Cluse horloges

Vindt u de Cluse horloges geweldig en draagt u graag minimalistische sieraden en horloges Cluse? Dan zijn de Skagen sieraden ook perfect voor u. Hieraan wordt weinig poespas toegevoegd, zoals een echt Scandinavisch merk betaamt. Naast Skagen sieraden vindt u minimalistische sieraden bij de Calvin Klein sieraden. Voor welke combinatie gaat u?

Cluse horloges kopen bij Wereldsieraden

Bestelt u een horloge Cluse online in onze webshop? Dan profiteert u altijd van een aantal leuke voordelen. Bestellingen vanaf €50 worden bijvoorbeeld gratis verzonden. Tevens pakken we het graag voor u in wanneer het een cadeau is. Bent u of de ontvanger niet helemaal tevreden? Retourneren of ruilen mag binnen 30 dagen en wanneer het sieraad of horloge ongedragen en onbeschadigd is.