Calvin Klein is een merk met een attitude dat niet bang is om een statement te maken. Verschillende kledingstukken van het merk zijn uitdagend en worden gedragen door veelbesproken sterren. Justin Bieber is momenteel het gezicht van de Calvin Klein jeans, maar veel celebs zijn juist groot geworden door model te staan voor het merk. Bij Wereldsieraden vindt u de exclusieve Calvin Klein sieraden collectie met Calvin Klein armbanden, slavenarmbanden en kettingen.

Calvin Klein ketting met verfijnde details

Waar Calvin Klein kleding op veel vlakken uitdagend is, zijn de Calvin Klein kettingen juist minimalistisch, elegant en verfijnd. Eenvoud is zeer belangrijk in de Calvin Klein kettingen, wat zich vertaald in strakke vormen en weinig details. Wel wordt gespeeld met verschillende kleuren edelstaal in één sieraad. Een Calvin Klein ketting is perfect te combineren met een Calvin Klein armband of slavenarmband.

Calvin Klein armband of Calvin Klein slavenarmband?

Het gerucht gaat dat een slavenarmband zijn naam heeft gekregen omdat slaven deze banden zonder scharnier om hun enkel kregen om niet te ontsnappen. Of dit waar is, weten we niet, maar wat we wel weten is dat de Calvin Klein slavenarmbanden zeer stijlvol en sophisticated zijn. Als we zouden moeten kiezen tussen een Calvin Klein armband of Calvin Klein slavenarmband, zouden wij het eerlijk gezegd niet zo goed weten. Voor beide is namelijk wel iets te zeggen. Bekijk de collectie en bepaal of u een slavenarmband of armband zou dragen!

Calvin Klein armband online kopen

Bestelt u een Calvin Klein armband bij Wereldsieraden? Vergeet u zich dan niet aan te melden voor onze nieuwsbrief zodat u direct een kortingscode voor 5% korting in uw inbox ontvangt.