Heeft een Buddha to Buddha ring besteld of net ontvangen? Dan is het erg leuk om te bedenken hoe u deze combineert met uw kleding en andere sieraden. U kunt natuurlijk qua accessoires enkel de ring dragen als eyecatcher, maar hoe leuk is het om deze te combineren? Doordat een Buddha to Buddha ring een neutrale kleur en look heeft, is er heel veel mogelijk. Lees dus snel verder voor onze tips!

Buddha to Buddha ring combineren met uw kledingstijl

Op het eerste gezicht zijn de ringen Buddha to Buddha stoer en robuust. Combineer uw ring bijvoorbeeld met een stoer biker jack en een ripped jeans. Maar een Buddha to Buddha ring hoeft niet per se robuust te zijn! Er zijn namelijk ook smallere Buddha to Buddha ringen, welke u perfect kunt combineren met een jurkje en mooie hakken. Hoe combineert u kleding met uw Buddha to Buddha ring?

Draag uw Buddha to Buddha ring met verschillende sieraden!

Uw Buddha to Buddha ring is van zichzelf erg neutraal qua kleur, maar heeft vrijwel altijd een uitgesproken patroontje. Om het geheel rustig te houden kunt u ervoor kiezen een gladde armband te dragen. Daarnaast is een stoere ring Buddha to Buddha ook perfect te combineren met een chic sieraad. Denk hierbij aan een Ti Sento Milano armband met fonkelende zirkonia’s en een zilveren basis.

Bestel uw sieraden online bij Wereldsieraden

Heeft u sieraden gevonden die u wilt combineren met uw Buddha to Buddha ring? Bestel de sieraden op een werkdag voor 20:30 uur, waarna u ze de volgende dag al kunt dragen. Bovendien is de verzending gratis bij bestelling vanaf €50. Happy shopping!