Het nieuwe Breil horloge zoals TW1454 is uniek en strak met een chique twist. Combineer dit met een van de Breil sieraden en een uiterlijk à la Angelina Jolie is geboren. Dit is heel simpel in twee woorden te omschrijven: fabulous en stoer! Wij van Wereldsieraden delen onze tips voor Breil horloges graag met u!

Begin het nieuwe jaar met een Breil horloge

Bij Wereldsieraden hebben wij Breil horloges in overvloed. In het nieuwe jaar gaat u voor een roségouden horloge met een schitterende witte wijzerplaat die geheel in contrast is met de horlogeband. Deze combinatie geeft dit horloge een authentieke uitstraling! Het van origine Italiaanse horlogemerk heeft een uitgesproken positie ingenomen in de horlogebranche. Breil was bijvoorbeeld het eerste horlogemerk met de, nu heel bekende, rubberen horlogeband.

Ga voor een klassiek of robuust Breil horloge

Bij het zoeken naar Breil horloges komt u erachter dat de collectie zeer veelzijdig is. De collectie heeft namelijk twee typen horloges; stijlvol met een klassiek karakter of een grof horloge met een stoere twist. Breil gaat hier slim mee om en maakt de horloges af met een sterk en krachtig Zwitsers uurwerk. Met een Breil horloge draagt u sowieso kwaliteit. Voor welk horloge gaat u? Klassiek of robuust? De Breil horloges zijn ook gaaf om als cadeau weg te geven.

Kom Breil horloges shoppen bij Wereldsieraden

Bij Wereldsieraden shopt u naast Breil sieraden ook Breil horloges. Wij verkopen alle sieraden en horloges uit voorraad. Dus in bijna alle gevallen geldt: op werkdagen voor 20.30 uur besteld = diezelfde avond nog verzonden. Wij hebben een webshop keurmerk en bij Wereldsieraden betaalt u veilig achteraf met AfterPay. Jaha! Lekker shoppen hoor!