Dat sieraden van één merk met elkaar te matchen zijn, klinkt u vast wel bekend. Maar wist u dat u ook zeer gemakkelijk sieraden met andere sieradenmerken samen kunt dragen? Een Boccia armband hoeft u bijvoorbeeld echt niet alleen samen te dragen met Boccia kettingen of Boccia oorbellen. Onze eerste tip: draag een Boccia ring eens met een Fossil horloge! Lees verder voor meer combi’s.

Boccia collier dragen met een Josh armband

Naast een Fossil horloge kunt u de Boccia sieraden ook heel goed mixen met Josh sieraden! Een Josh armband voor dames is stoer en elegant, wat overeenkomt met de Boccia colliers. Of u nu kiest voor een Josh armband met leer, edelstaal of beide, dit zal sowieso passen bij uw nieuwe Boccia ketting!

Match een Boccia armband met een Breil horloge

De perfecte mix is toch wel Boccia armbanden met een Breil horloge. De nieuwste collectie Breil horloges is vernieuwend en fris, zonder de identiteit van het merk te verliezen. Met een Boccia armband brengt u een elegante touch aan het trendy Breil horloge. De Boccia sieraden kunt u kortom met zeer veel stijlen en merken matchen en tot hun recht laten komen!

Online Boccia sieraden kopen bij Wereldsieraden

Wilt u Boccia ringen online bestellen? Bij Wereldsieraden krijgt u 5% korting wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief! Tevens blijft u op deze manier op de hoogte van alle nieuwe collecties, acties en andere Wereldsieraden kortingscodes. Laat de sieraden gratis inpakken door dit even aan te geven tijdens het bestellen.