Wereldsieraden is officieel dealer van een groot aantal schitterende merken. Niet zo gek ook dat u altijd slaagt in onze webshop. Maar doordat Wereldsieraden bijna 3000 sieraden in zijn webshop heeft, is het soms lastig kiezen. Daarom vergelijken we graag voor u twee van onze populaire sieradenmerken, namelijk Blush sieraden en Zinzi sieraden. Zo kunt u een juiste overweging maken welk merk het beste bij u past. Kijkt u mee?

Blush kettingen en Zinzi kettingen: prijs en kwaliteit

Wanneer u Zinzi sieraden en Blush sieraden met elkaar vergelijkt, ontdekt u al een wereld van verschil als het gaat om de prijs. Waar Blush sieraden in het exclusievere segment vallen, zijn Zinzi sieraden voor veel mensen betaalbaar. Niet zo gek ook als we bedenken dat Blush kettingen gemaakt zijn van 14 karaats witgoud en Zinzi kettingen van zilver. Het gaat er qua prijs (en zonder dat we naar het ontwerp kijken) dus vooral om of u wilt investeren in een sieraad (Blush sieraden) of vooral een prachtig sieraad wilt dragen (Zinzi sieraden).

Zinzi oorbel bedels en Blush oorbel bedels: het ontwerp

Een heel ander element van de Blush sieraden en Zinzi sieraden is natuurlijk het ontwerp! Met name de Blush oorbel bedels en Zinzi oorbel bedels kunnen goed vergeleken worden als het gaat om de stijl en het gebruik van details en kleur. En vooral bij de Zinzi oorbel bedels zien we een grote variatie aan kleuren, mate van details en vormen. Blush heeft daarentegen met name klassiek ogende basisstukken als het gaat om oorbel bedels. De beide merken zijn kortom een wereld van verschil, waarbij prijs of vormgeving de doorslaggevende factor kan zijn.

Blush en Zinzi sieraden van Wereldsieraden

Bestelt u voorradige sieraden op werkdagen voor 17:00 uur? Dan kunt u het pakketje de volgende dag al verwachten! Daarbij is de verzending geheel gratis bij bestelling vanaf €50. Happy shopping!