Sieraden met nautische invloeden zijn helemaal en vogue op het moment. Sinds kort hebben we de Pig and Hen armbanden voor heren, maar een aantal maanden daarvoor mochten we de Hooked armbanden al verwelkomen in onze webshop. Hooked armbanden zijn ontwikkeld voor heren én dames en geven een stoere touch aan uw casual outfit. Lees verder voor meer details.

Een casual stijl met Hooked sieraden

Deze zomer waant u zich in kleding en accessoires die refereren naar de zee. In de Hooked armbanden wordt dit gedaan door middel van een stoer anker of een stoere haak Deze zijn gemaakt van edelstaal en zijn verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, roségoud of zelfs zwart! Daarbij is de band gemaakt van touw of leer, net waar u de voorkeur aan geeft. Welke combinatie kiest u?

Stoere armband: Hooked armband

Liefhebbers van stoere armbanden kunnen dus terecht bij de Hooked armbanden. Ook noemden we net de Pig and Hen armbanden al, welke gemaakt zijn van scheepstouw! Andere sieraden met een rauwe look zijn Josh armbanden, welke verkrijgbaar zijn in leer en edelstaal. En heeft u de Buddha to Buddha armbanden al eens bekeken? U shopt al deze merken online bij Wereldsieraden.

Hooked armbanden online bestellen

Bestelt u Hooked armbanden online bij Wereldsieraden? Dan kunt u zich eerst aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u een kortingscode voor 5% korting in uw inbox ontvangt! Daarbij is de verzending gratis bij bestelling vanaf €50. Niet helemaal tevreden over uw aankoop? Ruilen of retourneren mag binnen 30 dagen, mits de sieraden ongedragen en onbeschadigd zijn.