Het verhaal van de Pig & Hen sieraden is er een uit oude tijden. Een kip en een varken stonden namelijk centraal bij het geluk van Nederlandse zeelieden in de zestiende eeuw. Zij bevoeren woeste zeeën en geloofden dat een tatoeage van een varken en een kip hen zou beschermen tegen obstakels tijdens hun reizen op zee. Ze waren ervan overtuigd dat ze hierdoor weer aan land zouden komen, net als de kippen en varkens die in houten kratten door de stroming weer naar de wal dreven. Lees snel meer over de Pig and Hen armbanden!

Hollandse allure in Pig and Hen armbanden

Robuuste sieraden zijn Pig and Hen niet onbekend. Het merk ontwikkelt armbanden van scheepstouw, die tot wel 1500 kilo aan gewicht aankunnen! Daarmee zijn sommige Pig and Hen armbanden zelfs sterker dan staal. Door het gebruik van scheepstouw kan een Pig and Hen armband u zelfs overleven. De armbanden voor heren zijn ontwikkeld en gemaakt in Amsterdam, wat het een merk met Hollandse allure maakt!

Een Pig and Hen armband kiezen

De verschillende modellen Pig and Hen armbanden geven u de ruimte om echt een armband te vinden die bij u past. Zo kunt u kiezen voor een armband die u een of tweemaal om uw pols slaat. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende breedtes. En is u al opgevallen dat er twee verschillende sluitingen in de collectie Pig and Hen armbanden voorkomen? Kies een d-sluiting of de sluiting met een staafje en een lus.

Pig and Hen armbanden bestellen bij Wereldsieraden

Wanneer u een Pig and Hen armband gekozen heeft, voegt u deze eenvoudig toe aan uw winkelmandje. Daarbij kunt u ervoor kiezen om de armband gratis door ons in te laten pakken! En wist u dat u 5% korting krijgt op uw volgende aankoop bij aanmelding van de nieuwsbrief? Happy shopping!