Yes, bij Wereldsieraden vindt u nu eens in de zoveel tijd een tip voor een blog die leuk is om te volgen. We kiezen inspirerende blogs uit die vernieuwend zijn en u op ideeën kunnen brengen voor bijvoorbeeld fashion outfits, interieur en lifestyle. Dit keer beginnen we met al direct een heel leuke blog, namelijk Vanilles.nl van Daniëlle. Benieuwd waarom we Vanilles.nl aanraden? Lees snel verder!

Reviews van Mac én Catrice op Vanilles.nl

Op Vanilles.nl zit u qua trends en lifestyle goed. Heldere foto’s, cactussen en marble achtergronden is wat we willen zien en dat vindt u op Vanilles.nl. Daarbij is het unieke aan haar blog dat ze regelmatig interviews doet met Bekende Nederlanders. Daniëlle is trouwens gek op beauty en verzorging en reviewt daarom regelmatig producten van budget en high end merken. Wij van Wereldsieraden zijn jaloers op haar collectie Mac Cosmetics make-up en ook Catrice, Essence en Maybelline komen terug op haar blog.

Sieradentrends van 2016

Daniëlle heeft op haar blog trouwens de sieradentrends van 2016 gedeeld. Onder andere Buddha to Buddha sieraden en Calvin Klein horloges komen aan bod, net als ons prachtige huismerk sieraden. Neem snel een kijkje bij het artikel!

Volg Vanilles.nl via social media

Om op de hoogte te blijven van nieuwe blogposts kun je Daniëlle volgen op Twitter via @vanillesx en op Instagram via @vanilles_!