Een Sinterklaas kado waar de ontvanger nog heel lang plezier van heeft, is voor ons niet zo moeilijk te verzinnen. Een horloge of sieraad kan namelijk elke dag gedragen worden. En daarbij vindt u op Wereldsieraden een breed assortiment merken en stijlen, zodat degene die het kado krijgt hier sowieso blij mee is. Leuker dan het krijgen van een kado vinden wij het geven van een Sinterklaas kado. Lees verder voor onze tips!

Origineel Sinterklaas kado voor kleine prijsjes

Nog anderhalve week voordat het weer tijd is voor het heerlijk avondje. En hoe heerlijk is het om iemand blij te maken met een Buddha to Buddha ring of Josh sieraad? Voor elk afgesproken budget staat Wereldsieraden paraat als het gaat om fonkelende accessoires. Sieraden shopt u bij ons al vanaf €4,50. Uit onze huiscollectie met zilveren sieraden bijvoorbeeld, maar ook Josh armbanden gaan al vanaf €19,95. Daarbij pakken wij het ook gratis voor u in, in vrolijk Sintpapier. Bekijk ook eens onze speciaal hiervoor in het leven geroepen Sinterklaaspagina.

Horloge kopen als kado voor hem

Hoort uw toegewezen lootje bij een heer? Dan kunt u onze webshop eveneens raadplegen! Want Wereldsieraden heeft zowel horloges als sieraden voor heren. Denk aan een van de populaire Fossil horloges, een stoere Pig and Hen armband of een stijlvol Esprit horloge. Ook de Skagen horloges en Breil horloges zijn de moeite waard om te bekijken!

Korting op een Sinterklaas kado!

Tip: komt het herenhorloge of sieraad net boven uw budget? Meld u eenvoudig aan voor onze nieuwsbrief voor een kortingscode van 5% korting! Daarbij is de verzending helemaal gratis bij bestellingen van €50 en meer. En wanneer het kado onverhoopt toch niet in de smaak valt, kan het sieraad of horloge binnen 30 dagen geretourneerd of geruild worden.