Betalen op Wereldsieraden.nl

Betalen kan op verschillende manieren bij Wereldsieraden, zowel vooraf als achteraf. Maakt u zich geen zorgen over online bestellen, want bij ons winkelt u altijd in een beveiligde winkelomgeving. Wist u ook dat online shoppen heel veel voordelen heeft? U hoeft niet in de rij te staan bij de kassa, u betaalt wanneer u daar zin in heeft en u shopt op de momenten wanneer het u het beste uitkomt. Lees snel verder voor meer informatie over onze betaalmethodes en hoe u de beveiligde winkelomgeving kunt herkennen!

Veilig winkelen

Bij Wereldsieraden winkelt u in een beveiligde winkelomgeving. Dit houdt in dat wij ervoor zorgen dat wij uw persoonlijke gegevens veilig bewaren en wij delen uw gegevens niet met derden.

Hoe herkent u onze beveiligde winkelomgeving?

• het slotje in de adresbalk van de pagina

• het internetadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor secure, ofwel beveiligd

Tevens raden wij u aan om de inloggegevens van uw account geheim te houden. Zo weet u zeker dat niemand misbruik kan maken van uw account.

Let op: Wereldsieraden.nl zal u nooit vragen naar uw bankgegevens. Ook vragen wij u niet of u ons de inloggegevens kan toesturen van uw account. Bij vragen over uw bestelling vragen wij alleen om uw naam, het ordernummer en eventueel het product dat u besteld heeft.

Betaalopties Wereldsieraden.nl

Betalen kan op verschillende manieren bij Wereldsieraden.nl. Staat uw gewenste betaaloptie er niet tussen? Dan is het waarschijnlijk niet mogelijk om op die manier te betalen. Probeer een andere betaalmethode of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. U belt naar 038 -  33 13 594 of mailt naar klantenservice@wereldsieraden.nl.

iDeal

De meest eenvoudige manier van betalen is iDeal. Deze betaaloptie is mogelijk als u internetbankieren heeft bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab.

PayPal

U kan bij ons direct betalen met PayPal. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, versturen wij uw pakketje zodra de betaling binnen is.

Creditcard

U betaalt bij ons direct met een VISAcard of MasterCard

Bancontant/Mister Cash

U betaalt veilig en snel online in onze webshop met deze Belgische betaalmethodes.

AfterPay

Ook is het mogelijk om achteraf te betalen met een digitale acceptgiro. Deze acceptgiro ontvangt u per e-mail van AfterPay.

Afterpay reglement

AfterPay voert voor Wereldsieraden.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Wereldsieraden.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 225,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Als u al bekend bent met AfterPay betaalt u achteraf tot een bedrag van €300,-.

AfterPay voert ook een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen neemt u contact op met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de AfterPay website.

Button Top

Ontvang 5% korting