Sieraden voor bedrijven

Welkom op de speciale pagina voor bedrijven op Wereldsieraden.nl. Wereldsieraden biedt bedrijven de mogelijkheid om grotere aantallen sieraden zoals bijvoorbeeld armbanden, tegen een speciale prijs te bestellen. Wilt u deze horloges laten graveren? Dit is uiteraard geen probleem bij ons. Het graveren van horloges wordt bij ons als extra service helemaal gratis gedaan. Neem contact op met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden. Uw voordelen op een rijtje :

* Extra korting bij grotere aantallen sieraden
* Luxe verpakking
* Sieraden gratis laten graveren
* BTW aftrekbaar
* Sieraden online of in onze winkel te bekijken.

Gravures gedaan door de goudsmid van onze juwelier

Uw sieraad laten graveren gebeurd bij ons met uiterste precisie. Wij beschikken over een eigen juwelierswinkel met een eigen goudsmid, en zij dragen er zorg voor dat de achterzijde van uw sieraad prachtig gegraveerd wordt. Dus zoekt u voor een 10-jarig bestaan, een jubilaris in uw bedrijf of een klantenrelatie een geschikt cadeau ? Bij Wereldsieraden.nl zult u zeker slagen.

Vraagt u vooraf wel even of de door u uitgezochte sieraden de mogelijkheid bieden om gegraveerd te worden.

Eveneens kan een sieraad als een relatiegeschenk naar andere bedrijven of belangrijke klanten toe gebruikt worden. Een mooi gegraveerd sieraad van een goede kwaliteit straalt zeker klasse uit en zal een goede indruk bij deze bedrijven of klanten nalaten, wat belangrijk is om goede contacten te onderhouden

Ruilen of retourneren

Sieraden die gegraveerd zijn, kunnen niet meer geruild worden. Uiteraard behoudt u wel de volledige garantie op deze sieraden. Twijfel niet langer en kies het sieraad dat bij u of uw bedrijf past. Een sieraad is een uniek geschenk, waarmee u uw bedrijf goed voor de dag laat komen. In onze online shop bieden wij u een ruime keuze van sieraden aan die u kan geven als origineel bedrijfsgeschenk. U kunt op deze manier een sieraad aan uw werknemers als geschenk geven voor Kerst, Pasen, Secretaressedag,…. Iemand belonen voor goed werk of een goede service valt steeds in de smaak en bovendien zal dit geschenk de werknemers motiveren hun goede prestaties verder voort te zetten.

Button Top

Ontvang 5% korting