Nieuw: inspirerende bars in sieraden

Bij Wereldsieraden vindt u nu een nieuw concept, namelijk bars aan een ketting of armband. Sieradenmerk Mi Moneda ontwikkelde dit concept met de Take What You Need bars, waarbij de bar verwisselbaar is. De bars zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals rosé, goud en zilver. Daarnaast zijn er diverse soorten bars die verschillen qua boodschap en uiterlijk. Bekijk hieronder alle bars en beslis welke bar het bij u past.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het perfecte cadeau: bar aan een armband of ketting

Het leuke van de bars is dat deze een perfect cadeau zijn. Geef een bar cadeau aan een jarige of steek iemand een hart onder de riem met de juist gekozen bar. Kies allereerst het basissieraad, dat een ketting of een armband kan zijn. Hierbij krijgt u standaard een bar cadeau. Om het sieraad helemaal persoonlijk te maken kunt u ervoor kiezen om nog een bar erbij te bestellen. Take What You Need bars zijn verkrijgbaar met woorden als ‘Dream’, ‘Courage’ en ‘Happiness’. Wereldsieraden pakt sieraden trouwens gratis voor u in. Geef alleen tijdens het bestellen aan dat het om een cadeau gaat en wij maken er een feestelijk pakje van.

Eigen bar ontwerpen: Take What you Need bars

Op de website van het merk Take What You Need, ontwikkeld door Mi Moneda, kunt u uw eigen bar ontwerpen. Ga aan de slag met de verschillende lettertypes en icoontjes of stuur een heel eigen ontworpen design in. Op deze manier heeft u een unieke armband of ketting met een prachtige bar.

Bestel bars online bij Wereldsieraden

Een sieraad bestellen in onze sieraden webshop gaat eenvoudig en snel. Kies allereerst het basis sieraad, waarbij u de keuze hebt uit een ketting of armband. Bepaal vervolgens de kleur van het sieraad: ga voor rosé, goud of zilver. Kies als laatste eventueel een bar die het beste bij u of de drager past. Tijdens het bestellen vult u uw gegevens in en kunt u aangeven of het sieraad een cadeau is. Wij pakken het vervolgens gratis voor u in. Bent u niet helemaal tevreden over het sieraad? Binnen het zichttermijn van 30 dagen kunt u het sieraad gerust retourneren.

Button Top

Ontvang 5% korting